lauantai 14. joulukuuta 2013

Lämmintä ylle



Ensimmäiset joululahjat ostettiin tänään.Merkillisesti ajoittuivat ostokset 15. päivän tienoille...
 Seurana maailman paras esikoinen.Kasseihin sujahti sitä ja tätä.
Itsellekin muutaman lahjan ostin, mm. keski-ikäiselle äidille hyvin sopivat boyfriend-malliset,valmiiksi revityt farkut ja pipoja lastenosastolta.Aika huimaava tajuta ettei mun tarvi miettiä mitä muut sanoo.Minähän voin ostaa ihan semmoset housut ku ite haluan :)
No joo, ne farkut ei ole se lämmin ylle vaan jyskin alelaarin turkoosi torkkupeitto.Mielelläni tästä 5 e pulitin.Joku mulle tuommosen virkkasi vitosella...








                                Muissa kodeissa kai näihin aikoihin kääriydytään punaiseen,meillä näköjään pysytään enemmän kokoomuksen väreissä...






                                                                             No mutta onhan mulla näitä hyasinttejä.



                                                                                                Ja punainen kynttilä.



    Huomenna meinaan mennä kaatamaan kuusen.Ihan luvan kanssa.On kai mulla ny sen verran mehtää että yhden kuusen sieltä löytää.Pakkasherra saa luvan väistyä mun ja sahan tieltä.




41 kommenttia:

  1. Ihana torkkupeitto. Ja vitosen vaan. Olipa kyllä halpa.
    Just tuommosta, mutta punaista kattelin yks päivä ja ihastelin. Ei sattunut Jyskissä olemaan punaisia?
    Ja muutenkin niin nätin näköistä, että!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Normihinta oli ollut 27 e.Siihen laariin taisi jäädä vain mustia,punaisia just tuommosia ei ollut mutta olihan siellä muita peittoja vaikka millä mitalla :)

      Sitä oltiin lehdessä :) Onnee!! Terkkuja sille toiselle :)

      Poista
    2. Pitääpä käydä kattomassa. Ei oo tullu käytyä jyskissä pitkään aikaan.
      Juu, niin oltiin. Onneksi eivät laittaneet lehteen kuvaa, kun syötiin torttua :D Mutta eikös ollu ihana pannu :)

      Poista
    3. No oli!!Missä ne oli sitä piilotelleet sitä siihen torstaihin asti???! Oliko se alennusmyynnissä vai pulititko täyden hinnan?Ite kävin vasta iltapäivällä siellä,olitte syöny kaikki tortut :)

      Poista
    4. Puoleen hintaan oli vintin tuotteet. Kymppi jäi hintaa sille pannulle. Ja sitten löysin pari keltaista Grapponian lautasta, niille jäi 3€/kpl.
      Ja mies löysi jonkun tänä vuonna ilmestyneen kirjan 3,5€, jota myydään kaupassa vielä normaalilla hinnalla.
      Hyviä löytöjä tällä kertaa :)

      Poista
  2. Onpas teillä ihania esineitä, monta voisin nuista itsellekin kotiuttaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Johanna,täytyy kyllä myöntää että kauniit ja jotenkin erikoiset esineet on kyllä mun heikkous.Mutta on kai niitä pahempiakin heikkouksia :)

      Poista
  3. Samaa mieltä Johannan kanssa - vaikka täällä yritetään päästä turhista esineistä eroon, nuo teidän ihanuudet ottaisin kyllä tännekin. Ja tuo peitto on hyvä löytö - vielä kun sopii tismalleen tuohon teidän kokoomusväritykseenkin;)
    Hyvää joulunodotusta sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta eikö olekin kumma että toisten esineet näyttää aina paljon kivemmilta ja jotenkin tärkeemmiltä kuin omat rihkamat.Mullakin tuossa kaikki muut jotain halpista paitsi tuo Orvolan tuikku.
      Mutta kiitos,kyllä mä näistä itekin tykkään :)Ja jännittävää joulun odotusta sinnekin!

      Poista
  4. Näyttää nyt jo kovin jouluiselta vaikka sellaset yleiset joulun värit puuttuvat. Erittäin kivan näköstä, niin kotoista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos MarMa! Veikkaan että niitä joulun värejä vielä saadaan jossain vaiheessa :)

      Poista
  5. Hyvä värinpläjäys! Eikä se joulun tulo siitä punaisesta o kiinni :)
    Mua itseasiassa alkaa kohta jo nyppiä taas vähäkin punaisuus, on se hyvä että voi sitten taas vuoden huilata siitäkin väristä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli joskus huushollissa punaista paljon,oli sitten joulu eli ei.Sain sitä vissiin yliannostuksen silloin kun ei hotsita yhtään.Mutta pitää sitä jouluksi jotain punaista laittaa.

      Poista
  6. Oijoi, niin kutsuvaa, niin lämmin tunnelma...
    Aikuisuudessa on parasta se oivallus, että voi olla ihan oma itsensä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu näin on Milla,joskus vaan täytyy näköjään kasvaa tosi isoksi aikuiseksi ennenkuin sen tajuaa :) Tai saa luvan tajuta.

      Poista
  7. Ihanan tunnelmallista ja mikä peittolöytö, wau!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nappasin viimeisen turkoosin peiton,jäljelle jäi vain mustia.Eihän vitosella saisi edes lankoja peittoon ja kuka sen sitten virkkaisi...?Eli Löytö isolla ällällä :)

      Poista
  8. Oi mikä peitto! Tuollainen tänne mustana, kiitos! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niitä sinne jäi melkoinen kasa :) Jos en olisi justiin männä viikolla ostanu mustaa,pehmyttä peittoa niin olisin ottanu sen mustan myös.

      Poista
  9. ei se värillä ookkaan niin väliä vaan siltä miltä itestä tuntuu , jos tuntuu hyvältä niin antaa mennä vaan :)
    mullakin on muuten jokku räppi-farkut ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis nämä housut on niin mukavat ettei ikinä ole ollu näin hyviä farkkuja!!Vyötäröltä löysät,jäävät tuohon lanteille,eivät kiristä ollenkaan ja lahkeet on kuitenkin kapeat.Alle mahtuu kalsarit.Vähän ne noista risoista kohdista vilkkuu.Meneeköhän katu-uskottavuus jos sieltä vilkkuu jonain päivänä tukisukkahousut...?

      Poista
  10. Onpa tunnelmallisen näköinen nurkkaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos,kyllä siinä on aamulla mukava istuskella ja lukea lehtiä.Samalla vienosti hymyillä ohikulkeivia työläisiä katsellen.Hörpätä kahvia.Kesällä aamuaurinko paistaa varmaankin aikalailla tuohon kulmaan :)

      Poista
  11. Jostain syystä ei nappaa punainen täälläkään tänä vuonna. Ehkä sen takia, että ei oo lunta tai sitten ihan vaan jonkun muun takia, mutta onneks kukaan ei voi tulla tänne määräämään, että nyt punaista kehiin tai ulos :).

    Ihailen kyllä tota sun taitoa luoda niin mukavan kodikasta tunnelmaa. Ei väliä värillä, eikä tavaran määrällä, kun kaikki sopii aina niin hyvin yhteen.
    Animaiselta näyttää tälläkin kertaa. Kyllä kelpaa viltin alle sohvan nurkkaan sujahtaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei vissiin ole vielä sellaista direktiiviä että jouluna pitää olla punaista.Niinku tuolla Pepille jo kirjoitin,mulla oli jossain vaiheessa huushollissa paljon punaista,oli sitten joulu eli ei.Sen jälkeen en ole punaista viljellyt.

      Kyllä siellä kelpasi viltin alla illalla naureskella toisten fb-päivityksille :) Onnea vielä kerran!!

      Poista
  12. Vitsi, mikä löytö viitosella! Ihana. Onneksi joulu ei ole väristä kiinni, jokainen saa laittaa just silleen kun haluaa. Ja tuosta pukeutumisesta. En ole minäkään ajatellut siirtyä tätivaatteisiin, vaan vedän päälle just sitä mikä milloinkin sopii fiilikseen. Jos ei jotakuta miellytä, niin katsokoon muualle. Tänä syksynä tajusin senkin, että voin aivan hyvin käyttää kapeita farkkuja vaikkei minulla pitkiä ja hoikkia sääriä olekaan. Ostinkin niitä kahdet ja pukeutumiseen tuli uutta ilmettä het'sillään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kuule,ei ole montaa vuotta siitäkään kun minä olen hyväksynyt sen että olen laiha.Liian laiha.Ainakin omasta mielestä.Pukeuduin löysiin ja isoihin vaatteisiin varsinkin nuorena.Vähitellen olen siirtynyt omaan kokoon ja nyt voin pitää pillifarkkuja enkä näytä mielestäni luurangolta.Kuten myös leggareita.Monasti ihmiset ei hoksaa että laihuuden kauhisteleminen saattaa tuntua ihan yhtä pahalta kuin lihavuuden kauhisteleminen.ja tuskinpa lihaville sanotaankaan päin naamaa että herrajumala kun olet lihava,syö vähemmän!! Olen aina ollut laiha enkä liho vaikka kermaa joisin.

      Mukava kun olet päässyt ns. sinuksi itsesi kanssa :)

      Poista
    2. Ollaan vaan reilusti sitä mitä ollaan. Kenenkään ihmisarvo ei ole ulkomuodosta kiinni, elämästä saavat nauttia kaikenkokoiset ja näköiset :)

      Poista
  13. Ihana löytö ja nätti ja kotoisa on olkkari just noin. Mukavaa 3. advennttia sinulle ja kivaa kuusen haku matkaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos,kuusi haettu ja jätetty isän autotalliin sulamaan.Hivenen sitä kuusta pitää tuunata mutta hyvä siitä tulee :)

      Poista
  14. Moro ihanainen! Multa on mennyt kiireiden takia koko sun joulukuu ohi :) Nyt takautuvasti katselin postaukset läpi ja ihastelin, kuinka siellä on saatu paljon aikaan, tehty kivoja löytöjä ja on niin kotoista ja kaunista.
    Meillä taitaa olla ihan sama pöytä keittiössä sivustavedettävän edessä, kuin sulla sohvasängyn. Tämäkin oli kympin löytö kirpparilta ;) Joku on maalannut pöydän vähän sinnepäin -tyylillä valkoiseksi ja ihan hauska nähdä, että tuo on se alkuperäinen väri ;) Teitin peräkamari näyttää niiin kivalta!
    Mukavaa adventtipäivän jatkoa ja joulun odotusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Voikkarainen!

      Onpa mukava kun ehdit piipahtaa :) Mulla on kyllä sun postauksia ikävä mutta muistan hyvin pikkulapsiajat ja sen oravanpyörän jossa juostiin kellon ympäri ...ei siinä paljon bloggailla.

      Niinpä näkyy olevan ihan samanlainen pöytä teillä,valkoisena tuo olisi kyllä nätti mutta en raski maalata.Ihan kiva toi retro-pintakin :)

      Btw. mun pitäs vissiin tehä sama kuin asemapäällikön eli vedellä urtsikkaa nurkkiin.Oli meinaan aika vilpoista tuossa ikkunakulmassa kun ulkona oli -25...
      Mukavaa joulun odotusta teillekin!

      Poista
  15. Iik, meilläkin on kokoomuksen väriä!!! Äkkiä piiloon *heh*

    Laput silmillä oon näköjään Jyskissä liikkunut ☺ En bongannut noita, vaikka pari päivää sitten siellä käytiin.
    No-oh, ei oo ensimmäinen kerta, kun menee joku kiva ohi suun.

    Meille kotiutui viikonloppuna minikuusi sekä miniminikuusi ☺ Saas nähdä onko niistä ihmisten ilmoille, ei oo noin pientä (ja oikeaa) vielä sisätiloissa ollutkaan. Mäkin ylsin jopa koristelemaan *yes*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Peitot oli siellä ihan perällä,koristetyynyjä menin katsomaan niin sattui laari silmään :)

      Mulle löytyi ihan kaunis kuusi,tai monasti ne näyttää metässä kauniilta ja sitten jotenkin kummasti sisällä muuttuvat harvoiksi rangoiksi :) Saa nähdä kuinka tämän käy...Minikuusen käyn vielä jostain nappaamassa kans ja tyttärelle teen jouluasetelman :)

      Poista
  16. Ihanan tunnelmallista! Voihan se jouluinen väri olla joku muu kuin punainen :) Kokoomuksen värit käy oikein hyvin ;D

    En millään meinaa uskoa, että oot asunut tuolla vasta hetken. Niin kodikasta ja ihanan näköistä :)

    p.s. mun blogissa on arvonta menossa, joten jos lahjakorttiarvonta kiinnostaa niin käypäs kokeilemassa onnea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jane,epätoivoisesti yritän synnyttää kodikkuutta että tämä alkaisi tuntua kodilta...no kyllä se jo vähän tuntuukin.Mutta vähitellen mennään :)

      Niinpä,voi kai sen joulun tehdä muullakin kuin punaisella..itse asiassa mulla on kaapin perällä jemmassa mustavalkoisia palloja,saa nähdä keksinkö niille mitään paikkaa :) Ja hei,kiitti vinkistä,kävin heti osallistumassa!Ihan mennyt ohi sun arvonta niinkuin moni muukin blogipostaus.Jotenkin mulla on nykyään muuta tekemistä kuin roikkua netissä ;)

      Poista
  17. Mekin haettiin kuusi eilen, tässä sitä ollaan jo kovasti tänään koristeltu :) Uskomatonta että joulu on jo viikon päästä, oikein kodikkaalta näyttää minukin mielestä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen niin tapojeni orja että kuusi tuodaan sisään vasta aatoksi :)Paitsi nyt taidetaan lipsua sen verran että se tehdään aatonaattona.

      Niin,joka vuosi tapahtuu tämä sama ilmiö,joulu tulee yhtäkkiä ja varkain :)

      Poista
  18. Hienon värinen peitto! Niinpä, tarviiko sen joulun välttämättä punainen ollakaan...kyllä se jouluinen ja talvinen tunnelma tulee ihan muillakin väreillä, minkä jo kuvasikin näyttävät. Kiva fiilis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulle joulun tekee enemmän joululaulut kuin punaiset tonttu-ukot.Sekä jouluiset tuoksut :) Eli aisteistani toimivat paremmin kuulo ja varsinkin haju :D

      Poista

Kiitos kommentista, jokaiseen vastataan :)