keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Kävin kylillä!

Eilen koitti viimein se aamu kun kaikki 18 tikkiä otettiin pohkeesta pois.Joutivatkin.Muutama klipsi roikkui jo ikävästi ja vaikka olisin jo saanut nukkua ilman käärettä niin eihän siitä mitään tullut.Joka käänteessä niitit tarttui mihin milloinkin.
Minulle ehdotettiin nukkumista sukkahousut jalassa.Mieluummin valvon kun nukun sukkikset jalassa.

Tikin poiston jälkeen ajelin kaupunkiin työmaalle allekirjoittamaan raha-anomuksia ja sen jälkeen virastoon asioimaan.Päivän kruunasi käynti kierrätyksessä jossa toivotettiinkin heti ovella tervetulleeksi! :)

Eihän sieltä tyhjin käsin pois tarvinnut nytkään lähteä.Vähän jäi vaivaamaan komea peltinen arkisto- tai joku muu vastaava-kaappi jonka olisi saanut omakseen 38 euron hintaan.Kaupantekoa estäviä tekijöitä oli kyllä se ettei kaappi olisi mitenkään mahtunut vanhaan mersuun.

Nämä sen sijaan mahtuivat.





                                                        Maljakko mallia koeputki.





Värikkäät henkarit ruokakaupasta ja puiset kierrätyksestä.Ja kuten kuvasta näkyy, sinistäkin suhua on löytänyt.Pikku henkarit oli alun kyllä alkujaan tuon väriset.



                                          Ruokailuvälineitä, lusikka mallia XXL. Ja huomaatteko, kuvaaja
                                            pällistelee lusikassa.



                            Vasemman puoleinen tuoli lähti mukaan 7 euron hintaan.


                         Sain sitten päähäni että meidän makuuhuoneessa on jotain vikaa.Hyvät suunnitelmat on jo tehty ja homma alulle pantu,nyt vain odotellaan liikuntakykyisten ihmisten saapumista kotiin.
                                                     Makkarissa näytti tänään tältä.




The jalka siinä pötköttää kääreissä.Jotain on jo porattu ...kannattaa pysyä linjoilla :)



Ja ai niin, pakko mainostaa mun uusinta työkalua joka on postissa tulossa.

Kuva Rakentaja.fi

Ei se joka kotiin jaettava Suomela niin turha lehti ollutkaan kun mulle yhden kuvan julkaisemisesta tuommosen antavat.Tai sain valita koneen ja mukisetin välillä.Ei tarvinnut miettiä.


12 kommenttia:

  1. Mun pitäis kans ruveta ravaamaan siellä kierrätyksessä, kun sieltä näköjään tekee hyviä löytöjä :) Ihan liian harvoin tulee käytyä, vaikka meiltä ei ole kun pari kilometriä matkaa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen löytänyt sieltä ihan kivoja vaatteitakin :) Ja verhoja ja koristetyynyn päällisiä.Oikeastaan olen löytänyt sieltä kaikkea :D
      Kannattaa käydä!

      Poista
  2. Wau, mitä löytöjä. Mikä vauhti sinulla onkaan sitten, kun jalkakin on kunnossa, nyt jo menemisen maku heikottaa huonokuntoisempia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kevät saa aina tähän muijaan vauhtia vaikka ei ihan toimettomana ole koskaan :)

      Poista
  3. Voi, että miten kivoja löytöjä! Ja eikun palkintoa pukkaa ja hyvää sellaista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä palkinto on kyllä ihan eri luokkaa kuin se edellinen :) Kiittelin kovasti lehteä,kelpaa nyt tuunailla kun on oma kone niin ei tarvi isännältä lainailla.

      Poista
  4. Rrrrakastettavia löytöjä!!
    Toipumista jalkaparalle!

    VastaaPoista
  5. Super kiva blogi sulla!! Kiitos kun kävit vinkkaamassa, että tänne löysin!
    Just eilen illalla nukkumaanmennessä miehen kans puhuttiinn, mitä työkaluja pitäis hommata.. Hauskaa, että mies kysyi multa, mitäs muuta tarttisin tuunauksilleni, hah ;D mullakin listalla hiomakone..nyt on kestolainassa appiukon sellainen..ei niin superhyvä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja tervetuloa!

      Tuo kone vaikuttaisi ainakin monipuoliselta ja hyvältä käyttää naisihmisenkin.Ei ole raskaan oloinen.Varmaan se tulee olemaan kovassa käytössä :) Miehelle jo sanoin että tää on sitten mun!!

      Poista
  6. Mua nauratti toi makkarikuva, kun se näyttää ihan siltä, että oisit käyny siellä vähänniinku pahanteossa ja jääny "rysän" päältä kiinni, kun et oo tolla jalalla päässy ajoissa karkuun :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. =D Siihen jäi muija hajareisin lattialle.
      Kuvastahan on rajattu so-so-ilmeellä varustettu aviomies pois :)

      Poista

Kiitos kommentista, jokaiseen vastataan :)